PEDICURE

WAAROM NAAR EEN PEDICURE?

Omdat u uw voeten graag wilt laten zien (bijvoorbeeld in een open schoen)… Misschien heeft u last van uw voeten. Of u wilt uw voeten eens verwennen. Sport u veel? Genoeg redenen om eens een afspraak te maken bij Pedicure Truus Muller in Waddinxveen.

ERVARING

Sinds 1985 ben ik werkzaam als gediplomeerd pedicure in Waddinxveen, later aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Met heel veel zorg en aandacht verschillende soorten voeten in mijn salon behandeld en intussen heel veel ervaring opgedaan. Zoals de spastische, diabetische, reumatische en ook verwaarloosde voeten. Ik behandel veel voorkomende voetproblemen o.a. Ingegroeide nagels, andere nagelaandoeningen, kalknagels, schimmelnagels, overtollig eelt, eeltpitten, eksterogen, kloven, en  wratten. Ik werk met moderne apparatuur pedicure motor met na techniek waardoor het frezen van de huid en nagels pijnloos is. Hygiëne ; De code van voetverzorger/pedicure voorheen ook wel Ham code is een handleiding voor voetverzorger/pedicure met betrekking tot de eisen die gesteld worden aan de uitvoering van de voetverzorgingsbedrijf. Het betreft dan wettelijke eisen van branche normen op het gebied van hygiëne arbeidsomstandigheden en milieu. Ik werk uiteraard volgens deze code. Uw voeten zijn in professionele handen.

Bel gerust voor een afspraak. De praktijk is gevestigd op de Peuleyen 130 in Waddinxveen.   Tel. 0182-614605 of 06-31239944

DIABETES

Voetverzorging bij diabetespatiënten vereist extra zorg. Regelmatige controle en behandeling kan ernstige gevolgen voorkomen. De voeten van diabetespatiënten kunnen namelijk extra kwetsbaar zijn en hierdoor is een speciale behandeling geboden.
Als diabetespatiënt kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding (tegemoetkoming) van de behandelingskosten. Neem hiervoor contact op met uw ziektekostenverzekeraar. afspraak te maken.

PROVOET

Ik ben aangesloten bij de branche-organisatie Provoet. Dit betekent dat ik voldoe aan de opleidings- en exameneisen die worden gesteld aan het lidmaatschap.
De behandelingen die ik aanbied lopen uiteen van een eenvoudige cosmetische behandeling tot een volledige voetverzorging. Kenmerken binnen onze praktijk zijn hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteit.

PEDICUREBEHANDELING

Deze cosmetische voetverzorging bestaat uit het knippen en polijsten van de nagels en het verzorgen van de nagelriemen.

PEDICUREBEHANDELING 30 of 45

Deze behandeling is tijdsgebonden (30 of 45 minuten); vooraf wordt met u besproken hoeveel tijd we voor u reserveren. Dit is van een aantal factoren afhankelijk. De behandeling bestaat uit het desinfecteren, knippen en polijsten van de nagels en het verwijderen van overtollig eelt. Eventueel worden ingroeiende nagels behandeld en likdoorns verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage.

BEHANDELING INGEGROEIDE NAGEL OF LIKDOORN

Indien u regelmatig u voeten door mij laat behandelen en u heeft last van een ingegroeide nagel of likdoorn, dan kunt u gebruik maken van deze korte voetbehandeling, waarbij uw ingroeiende nagel of likdoorn wordt behandeld.

Truus Muller - Pedicure Waddinxveen aangesloten bij Provoet
Provoet

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!