Zonnestudio

Professioneel zonnen betekent ook persoonlijk advies. De minder ervaren zonnebankbezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen onze medewerkers het type zonnebank en de bruiningstijd adviseren die passen bij uw type huid en bruiningswensen. Maar ook de ervaren zonnebank bezoekers geven wij graag tips en advies.

Ter bescherming van uw ogen tegen het UV-licht dient u tijdens het zonnen altijd een UV-brilletje te dragen. Zo’n brilletje ligt voor u. Als u lenzen draagt adviseren wij die tijdens het zonnebaden uit te doen (en ook een UV-brilletje te dragen).

Hygiëne staat hoog in ons vaandel
Ter bevordering van hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik gereinigd. We stellen het zeer op prijs als u zelf de zonnebank schoon achterlaat na het zonnen.

Het hele jaar door een gezonde tint
U bent het hele jaar door welkom. ’s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden. Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon, waardoor de kans op verbranding kleiner is. Of om tóch sneller die bruine kleur op te doen.

Verstandig zonnen, sneller bruin
Ook tijdens het zonnen is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen. Daartoe bieden wij u een uitgekiende collectie zonnecosmetica te koop aan.

Voorkom huidkanker! Meer info…